tiistai 10. syyskuuta 2013

Päivät ne vaan kuluu

Väsymyksestä huolimatta päätin lähteä lauantaina muiden mukana kaupungille viettämään iltaa. Lähdimme liikeelle vasta 12 aikaan, sillä tiesimme että ensimmäinen metro takaisin lähtisi vasta hieman ennen aamukuutta. Menimme klubille nimeltä Club Circus, mikä ei ollut kaukana Nevski Prospektilta, kylläkin hieman syrjässä. Emme maksaneet mitään sisäänpääsymaksua, kun siis pääsimme sisälle pienen ihmettelyn jälkeen. Aluksi meidät käännytettiin pois ilmeisesti liian isona kansainvälisenä ryhmänä, ja meille sanottiin, että tytöt kyllä pääsevät sisälle. Tietysti halusimme mennä kaikki samaan paikkaan, joten yritimme uudelleen parijonossa, jolloin meitä onnisti. Passit (tai passin kopiot) tutkittiin tarkasti, ja kyseltiin kovasti että mistäs maista sitä ollaan kotoisin. Täällä on ilmeisesti ihan normaalia syrjiä jostain tietyistä maista/alueilta tulevia ihmisiä ja klubien ovilta voidaan käännyttää ihmisiä pois melko mielivaltaisesti.


Täytyyhän sirkuksessa olla taidetta. Siksi klubilla olikin vähän väliä erilaisia tanssiesityksiä, ja pari pelleäkin poukkoili yleisön seassa.



Pääsin nukkumaan vasta seitsemän aikaan aamulla, joten olin päättänyt olla menemättä Pietarhovin reissulle. Heräsin kuitenkin puoli yhdentoista aikaan kun pari tyttöä meidän asunnosta oli lähdössä, joten he houkuttelivat minut kahvilla keittiöön ja siitä sitten puolen tunnin päästä pihalle tapaamaan muita lähtijöitä. Pietarhovi oli erittäin kaunis, mutta etenkin loppuajasta aloin jo olla niin väsynyt, että laahustin vain muiden perässä ja yritin hymyillä hienosti kuvissa, joita otimme kyllä mielestäni ihan liikaa. Yhdellä pojalla oli mukanaan hyvä kamera, joten hän räpsi kuvia sitten meistä kaikista. Omasta puhelimestani (jolla siis olin ajatellut ottaa kuvia) loppui akku jo ennen kun pääsimme sisälle itse puistoon, sillä olin unohtanut ladata sen yöllä.







Viikonlopun väsymyksen ja menemisen jälkeen on taas ollut vaihteeksi jotenki ylienerginen olo. Täytyy liittyä siis johonkin kuntokeskukseen ja käydä juoksemassa lähipuistoissa, jotta saa purettua ylimääräistä energiaa. Kämpässä tunnelma on myös ollut jotenkin vähän kireä, joten en ole tällä viikolla paljoa aikaa täällä viettänyt, vaan ollut milloin minkäkin porukan mukana siellä sun täällä. Elättelemme vielä muutaman tytön kanssa toivoa siitä, että pääsisimme muuttamaan nelistään tilavampaan asuntoon myöhemmin syksyllä. Nyt nukkumaan ja innolla odottamaan huomista neljän tunnin venäjämaratoonia! (Se kieli, en ihan heti aatellu juosta maratonia) Pääsen myöskin jännittämään saanko viisumia enää tämän viikon puolella.. Voi venäjä. Olis tärkeää menoa Helsinkiin tiistaina. Mutta murehdin sitä vasta huomenna, nyt saattaa saada nukuttua jopa kunnolla. Mulla on nimittäin nyt ihan oikeat korvatulpat, ettei tarvi nukkua nappikuulokkeet päässä! Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti